Vanliga frågor och svar (FAQ)

Kan flera användare ha tillgång till samma konto i TechSveriges butik?

Svar: Ja, varje organisationsnummer behöver endast ett (1) konto. Kontoinnehavaren som registrerat företagets uppgifter i TechSveriges butik kan lämna ut inloggningsuppgifterna till övriga medarbetare på företaget som behöver tillgång till att ladda ner standardavtalen eller använda andra tjänster i TechSveriges butik.

Företaget har ett abonnemang på de digitala standardavtalen. Hur laddar jag ner ett standardavtal?

Svar: Logga in på ert konto i TechSveriges butik. Skrolla ner till Mitt konto – mina ordrar, välj Nedladdningsbara produkter, välj Ladda ner. Läs och godkänn användarvillkoren, och leta sedan upp önskat avtal. För att tillfälligt mellanlagra ett avtal välj pilen uppe till höger för Ladda ner.

Vad är ett företagsanpassat standardavtal?

Svar: Standardavtalen kan köpas som licensavtal och är tänkta att användas av koncerner eller företag som behöver fler än en inloggning till standardavtalen. I licensavtalets sidfot finns företagets/organisationens/koncernens namn och i sidhuvudet visas vilken period licensen är giltig. För mer information om licensavtal vänligen kontakta standardavtal@techsverige.se

Kan jag få ett avtal skickat till mig för att granska innan jag köper det?

Svar: Nej, TechSverige skickar inga avtal via mejl eller post. För att ta del av standardavtalens innehåll vänligen lägg en beställning i butiken.

Får ett avtal i pappersformat skannas och mejlas?

Svar: Nej, användare av tryckta avtalsdokument får inte kopiera, scanna, trycka, duplicera, eller på något sätt hantera avtalen elektroniskt, avtalen får ex. inte mejlas.

Vad innebär ett abonnemang på standardavtalen?

Svar: Ett abonnemang ger digital tillgång till alla standardavtal på både svenska och engelska. Abonnemanget är aktivt 12 månader och förnyas automatiskt.

Får avtal via abonnemang lagras elektroniskt för att slippa laddas ner varje gång?

Svar: Nej, avtalen hålls uppdaterade i TechSveriges butik och elektronisk lagring av avtalen är inte tillåtet, förutom tillfällig lagring som ex. bilaga till en offertgivning via mejl.

Hur säger jag upp mitt abonnemang på TechSveriges digitala standardavtal?

Svar: Logga in på ditt konto i denna webbshop och gå till Mitt konto – Mina ordrar – tryck på ”Avbryt prenumeration”. Uppsägning görs av kunden, men vi på TechSverige kan såklart hjälpa er, maila till standardavtal@techsverige.se

När måste jag senast säga upp mitt abonnemang på TechSveriges digitala standardavtal för att det inte ska förnyas?

Svar: Uppsägning ska göras senast en (1) månad innan den automatiska förnyelsen för att inte påbörja en ny prenumerationsperiod på 12 månader.

Vart skickas fakturan vid en beställning i TechSveriges butik?

Svar: En PDF-faktura skickas till den e-postadress som angavs under fakturaadress vid beställningen. Vi rekommenderar att du anger en e-post som är avsedd för fakturahantering och bevakas av företaget, ex. e-post till er ekonomiavdelning. Undvik e-postadresser till enskilda personer eftersom det ofta leder till missade fakturor.

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Svar: Logga in på ditt konto i TechSveriges butik och gå till Mitt konto – kundinformation – längst till höger i menyn finns ”byt lösenord”.

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag nu?

Svar: Gå in på inloggningsidan i TechSveriges butik och klicka på ”Glömt lösenord”. Fyll i ditt användarnamn (den e-post som angavs vid registrering av kontot) och klicka sedan återställ. Ett automatiskt mejl med instruktioner om hur du skapar ett nytt lösenord skickas till användarnamnet.